Nieuws

UITSLAGEN EUROPEAN NURSERY CHAMPIONSHIP OP FACEBOOK

De uitslagen van alle drie de dagen van de European Nursery Championship 2017 staan op Facebook.

Check: https://www.facebook.com/bordercollieevents

De winnaars van de ENC 2017 zijn:

1. Kevin Evans - Preseli CI WALES

2. Jaran Knive - Siri NORWAY

3. Kevin Evans - Ace WALES

GEFELICITEERD.

We hebben een fantastische wedstrijd gehad met gelukkig prachtig weer. We hebben genoten en hopen jullie allen volgend jaar weer te zien. 

 

6th EUROPEAN NURSERY CHAMPIONSHIP 2017

Ook dit jaar organiseerden wij weer de European Nursery Championship op onze schitterende locatie in Heteren. Dit keer vond de wedstrijd plaats op 10, 11 en 12 maart 2017. Het is een trial voor jonge honden die op 1 januari 2017 nog geen 3 jaar oud waren. De wedstrijd wordt mede mogelijk gemaakt door Llanfarian Border Collies, Royal Canin en Bilderberg Hotel de Buunderkamp. 

De wedstrijd bestond uit 2 kwalifactieruns op vrijdag,zaterdag en zondag en een finale op zondagmiddag. Mede door het prachtige weer was het ongelofelijk druk langs de lijn en werd er hard geapplaudisseerd voor alle deelnemers uit maar liefst 15 verschillenden Europese landen.

 

 

25/26 juni 2016 - SERGE IS NEDERLANDS KAMPIOEN SCHAPENDRIJVEN GEWORDEN EN ELLEN EN SERGE HEBBEN ZICH BEIDE GEPLAATST VOOR HET NEDERLANDS TEAM DAT NAAR DE EK SCHAPENDRIJVEN GAAT IN FINLAND DEZE ZOMER!!!!
Afgelopen weekend was een spannend weekend van Llanfarian Border Collies. Serge  is zondag 26 juni Nederlands Kampioen Schapendrijven geworden met Jenny en nam met zijn Gary ook de tweede plaats voor zijn rekening. Ellen van der Zweep is met Joe derde geworden. Een heel podium vol Llanfarian.
 
De dag ervoor, zaterdag 25 juni was tevens de laatste qualifier voor het Europese Kampioenschap Schapendrijven. Ellen heeft daarbij een eerste plaats behaald met Joe en Serge  is met zijn hond Jenny tweede geworden. Daarmee hebben zij zich tevens geplaatst voor het Nederlands Team voor de EK 2016 in Finland in augustus. Naast deze fantastische prijzen mag Ellen zich Best Female Handler van Nederland noemen en won Serge tevens de titel Best International Shed (schapen scheiden).

 


 

Uitslagen eerste Qualifier Nederlands Team World Trial 2017

Afgelopen weekend is de eerste Qualifier geweest voor het Nederlands Team World Trial 2017. Hieronder de uitslagen.

WAT EEN MOOI WEEKEND - EUROPEAN NURSERY CHAMPIONSHIP 2016

Wat hebben we een fantastisch weekend gehad! De wedstrijd was dit jaar uitgebreid met een extra veld in Rosmalen omdat er zoveel inschrijvingen waren. Dat het na 5 jaar zo'n mooi groot evenement is geworden hadden we alleen maar durven dromen. Hierboven een mooie foto van de winnaars:

European Nursery Champion Jaran Knive – Norway – Gin

2e Kevin Evans – Wales- Ross

3e Karin Mattson –Norway- Roy

 

 

EUROPEAN NURSERY CHAMPIONSHIP 2016

Komende dagen (vrijdag 11 maart, zaterdag 12 maart en zondag 13 maart) staan bij ons in het teken van de European Nursery Championship! De wedstrijden zullen dagelijks plaatsvinden tussen 8:30 - 16:00 uur en we willen natuurlijk iedereen van harte uitnodigen om te komen kijken. Het wordt ook nog een prachtig weer. Entree is gratis, en honden zijn uiteraard (aan de lijn) welkom. Er is zat te zien en er zijn ook diverse stands aanwezig. Voor degene die uit de buurt komen adviseren wij om met de fiets te komen in verband met de beperkte parkeergelegenheid. 

 

EUROPEAN NURSERY CHAMPIONSHIP 2016 WORDT GEHOUDEN VAN

 11 T/M 13 MAART 2016 HETEREN

We kijken er naar uit iedereen te ontmoeten!!!

 

Runningorder Friday 11-03-2016

Runningorder Saturday 12-03-2016

Runningorder Sunday 13-03-2016

 

Team ENC 2016,

Ellen & Serge

 ____________________________________________________________________________________________________

  GARY EN SERGE EUROPEES KAMPIOEN SCHAPENDRIJVEN 2015!!!! Jenny en Serge werden ook vierde!!!!

Piombino, Italië, 27 september 2015

 

 

 

 

 

Serge en Gary geweldige tweede plaats Finale

Pre-Continental 2015!! 

Jenny 5e plaats in de finale!

Met veel dank aan Jan Passchier voor deze práchtige foto van Gary in de Finale met 20 schapen. 

 

Winnaars European Nursery Championship 2015

Van 27 t/m 29 maart organiseerde LLanfarian Border Collies de vierde editie van het EK voor jonge honden tot maximaal 3 jaar. Er waren ruim 200 starts en de baasjes met hun honden vertegenwoordigden maar liefst 15 Europese landen! De winnaars dit jaar:

1e Kevin Evans uit Wales met Glen

2e Johnny Cremin uit Ierland met Sally

3e Arne Sand uit Noorwegen met Caddy

 

 

 

 Serge Nederlands Kampioen 2014!!!

Na een prachtig NK en een spannende finale is Serge op 29 juni jl Nederlands kampioen geworden met Eve. Hij won de voorronde ook met Eve en behaalde de tweede plaats met zijn jonge wedstrijdhond Jenny. In de finale werd Serge niet alleen 1e met Eve, maar ook 3e met Gary en 7e met Jenny. Daarnaast behaalde hij de prijs voor de beste Shed met Gary en werd hij ook met Gary Clubkampioen. Super prestatie!!!

 

 

 

 

 

 

 

Sponsor